Rolling Stones naar Stockholm

The Rolling Stones komen naar Stockholm

Mick Jagger en Keith Richards. Foto: Andrea Sartorati.

The Rolling Stones treden dinsdag 1 juli op in de Tele2 Arena in Stockholm. Het concert van de beroemde Britse rockband maakt deel uit van hun 14 On Fire-tournee.

De entreekaarten zijn te koop vanaf vrijdag 28 maart, 9.00 uur. Wie het optreden niet wil missen, moet er waarschijnlijk snel bij zijn. De kaarten voor het Nederlandse Pinkpop, waar de Stones dit jaar ook van de partij zijn, waren in een recordtijd uitverkocht. Ook meer dan een halve eeuw na oprichting blijft de groep nieuwe muziekfans aanspreken. Dat is in Zweden niet anders.

Desondanks is de 14 On Fire-tournee er nu al een met een rouwrandje. Vorige week werd namelijk bekend dat L’Wren Scott, vriendin van zanger Mick Jagger, zich van het leven had beroofd in haar woning in New York.  The Rolling Stones stonden op dat moment op het punt het podium te betreden in Australië.  Het concert werd afgelast.

Ook in Roskilde

Wie het optreden in Stockholm mist, kan overigens terecht in het Deense Roskilde. Ook daar zijn de Stones aanwezig, al is de exacte datum nog onbekend. Het Roskildefestival wordt gehouden van 29 juni tot 6 juli. Roskilde ligt niet ver van Kopenhagen en is vanuit Zuid-Zweden makkelijk te bereiken.

Reacties

reacties