Wilt u adverteren op De Nieuwe Zweed?

Een goed idee. Met een advertentie op denieuwezweed.com bereikt u duizenden Nederlanders en Belgen met belangstelling voor Zweden. Onze site wordt bezocht door mensen met emigratieplannen, mensen die al geëmigreerd zijn, maar ook vakantiegangers en mensen die interesse hebben in Zweden of nieuws uit Zweden.

Tekstadvertentie of banner?

Wij werken samen met het het Nederlandse advertentienetwerk Adsnet. Hebt u belangstelling voor het plaatsen van een tekst- of beeldadvertentie, dan kunt u dit regelen via Adsnet.

Dit gaat online en is eenvoudig. Het kost niet meer dan enkele minuten. U bepaalt zelf uw budget en hoe de advertentie eruit ziet. En u kunt zelf bepalen op welke website uw advertentie komt. Kies voor De Nieuwe Zweed en uw advertentie kan binnen één werkdag op onze pagina’s staan. Desgewenst kunt u in één moeite door ook op andere sites adverteren.

Hier kunt u zich aanmelden en meer informatie krijgen: http://adsnet.nl/adverteren

Bijzondere wensen?

Hebt u bijzondere wensen en wilt u een advertorial plaatsen (een combinatie van advertentie en artikel) of bijvoorbeeld een uitgebreide woningadvertentie, neem dan contact op met De Nieuwe Zweed.